Ținuta devine chic cu un accesoriu drăguț

Am avut o perioadă, în adolescență, când în garderoba mea nu găseai altceva decât haine negre. Indiferent de cât se plângea mama, eu rămâneam la culoarea care mă definea pe atunci – negru. Unde mai pui că eram și în deplin contrast cu sora mea, care era o adevărată bombonică roz?! Mi-a luat extrem de mulți ani să renunț la negru și culori închise și să îmi cumpăr haine colorate.

Chiar și acum, garderoba mea găzduiește în mare parte haine negre, maro sau de culori închise. În plus, majoritatea hainelor mele sunt simple, fără imprimeuri și într-o singură culoare. De aceea, am decis că este momentul să îmi accesorizez ținutele, pentru a le da un plus de stil și culoare.

Accessories by Ioana Fodor – alegerea ideală

Când am aflat despre Accessories by Ioana Fodor, am aruncat o privire pe pagina ei și m-am îndrăgostit iremediabil de accesoriile drăguțe pe care le confecționează. În urma discuției cu Ioana, am ales un model de set papion-fundiță mamă-fiică și o bentiță pentru Denisa, fetița mea.

Când am primit coletul, am fost încântată, de la prima vedere. În primul rând, modul de ambalare a coletului a fost ireproșabil, denotă profesionalism și dedicare. Chiar dacă știm cu toții că unele lucruri nu trebuie judecate după aspect, atunci când vorbim despre astfel de accesorii, chiar și modul de ambalare și prezentare este important. Iar Ioana chiar pune accent pe acest lucru, ceea ce se vede foarte bine din modul în care ambalează coletele pentru expediere.

48384197_1831944660265040_7295300993648951296_n

Apoi, în momentul în care am deschis cutia, am avut parte de o surpriză: alături de setul mamă-fiică și bentiță, mă aștepta și un papion-fundiță pentru mine, care să se asorteze cu bentița Denisei. Toate sunt super-drăguțe, iar materialul din care sunt realizate se simte a fi unul de calitate.

Am profitat de ocazia ivită chiar a doua zi, când a trebuit să merg în oraș, și mi-am accesorizat ținuta cu papionul-fundiță primit de la Accessories by Ioana Fodor. Puloverul meu maro a primit imediat un alt aspect, de îndată ce i-am atașat papionul-fundiță cu model floral.

48420494_1834488160010690_300869262312996864_n

Nici de Crăciun nu am renunțat la accesorizarea ținutei. Astfel, la masa de sărbătoare pregătită de bunica mea, eu și Denisa am purtat setul de papion-fundiță pentru mamă și fiică. Modelul ales de noi este unul cu imprimeu cu bufnițe, ambele fiind mari iubitoare de cărți – și, din nu știu ce motiv, bufnița este asociată cu lectura.

20181225_141641

Eu și Denisa suntem super încântate de noile accesorii de la Accessories by Ioana Fodor și le vom purta cu fiecare ocazie, pentru a da un plus de culoare ținutelor noastre. Vă recomand din suflet să vă achiziționați diverse accesorii de la Ioana, întrucât sunt foarte drăguțe și se vede că sunt de calitate. O găsiți pe Facebook, pe pagina Accessories by Ioana Fodor.

Ioana, îți mulțumim pentru minunatele accesorii!

4 thoughts on “Ținuta devine chic cu un accesoriu drăguț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.