Vrei un sistem nervos sănătos? Ai nevoie de Neuro Power!

Sistemul nervos este computerul care ne coordonează întregul organism. Este de o importanță deosebită, întrucât de la sistemul nervos pornește totul: văz, auz, coordonarea mușchilor, senzații, respirație și digestie. Așadar, fără un sistem nervos sănătos, nu am putea „funcționa” corespunzător.

Sistemul nervos conține un grup unitar de organe care sunt împărțite în două, în funcție de rolul lor: sistemul nervos central (SNC) și sistemul nervos periferic (SNP). Sistemul nervos central este format din miliarde de neuroni și țesutul de susținere a lor. Cuprinde creierul și măduva spinării. Sistemul nervos periferic cuprinde o componentă somatică și una vegetativă și se întinde de la măduva spinării până la vârful degetelor de la picioare. Sistemul nervos somatic este responsabil cu colectarea informațiilor din mediul extern, prin intermediul organelor ca ochii sau urechile, de exemplu.

Problema apare în momentul în care sistemul nervos începe să înregistreze anumite disfuncții. Creierul și măduva spinării sunt, în mod special, vulnerabile la diverse tipuri de leziuni. Sănătatea sistemului nervos sau a creierului este influențată de diverși factori, printre care se numără stilul de viață și bagajul genetic.

Factori de risc

În zilele noastre, este destul de dificil să te asiguri să ai grijă de sănătatea sistemului tău imunitar. Te confrunți cu stres și oboseală, simți că timpul nu îți mai ajunge nici să respiri cum trebuie, lucrezi cu termene-limită, te ocupi de familie și câte altele. Îți voi da câteva exemple de probleme pe care le poate întâmpina sistemul nervos:

  • Tumorile cerebrale sau traumatismele cerebrale – acestea duc la alterarea structurilor creierului
  • Întreruperea aportului sangvin – poate cauza accidente vasculare cerebrale
  • Degenerarea neuronilor – poate declanșa boli precum Alzheimer, Parkinson sau scleroză laterală amiotrofică
  • Crize epileptice, care sunt determinate de stimularea anormală a neuronilor cerebrali

Acestea sunt doar câteva dintre problemele cu care te poți confrunta, dacă sistemul nervos nu este îngrijit corespunzător. Cum spuneam, pe lângă stilul de viață pe care îl avem, sistemul nervos este amenințat și de factorii genetici, dar și de diverse boli.

Pentru a exemplifica, o să iau cazul meu particular. Problemele cu glanda tiroidă și mai ales perioada de după operația de tiroidectomie mi-au afectat, într-o oarecare măsură, memoria și puterea de concentrare. Un al doilea factor de risc în cazul meu îl prezintă cazurile de Alzheimer pe care le-am avut în familie, pe linie paternă. Așadar, este normal să mă gândesc la sistemul meu nervos și să încerc să îl mențin cât mai sănătos posibil.

Neuro Power este soluția

Neuro Power - AYURMED

Știi deja că trebuie să eviți stresul, să ai un stil de viață echilibrat și o dietă sănătoasă. Poate, la fel ca mine, știi că sistemul nervos, creierul, poate fi menținut sănătos prin antrenarea lui constantă – citit, dezlegat integrame, sudoku, șah și alte exerciții care mențin creierul „treaz”. Deși îmi antrenez creierul în permanență, prin scris, citit, sudoku, știu că nu este suficient acest lucru, ci am nevoie de un supliment alimentar care să mă ajute să mă asigur că sistemul meu nervos rămâne sănătos mult timp de acum încolo.

Pentru asta, am ales să folosesc Neuro Power, un supliment alimentar ayurvedic. Neuro Power de la Ayurmed este un supliment alimentar care conține un amestec de plante ayurvedice bogate în substanțe active care ajută la o bună funcționare a sistemului nervos. Acest tratament pentru sistemul nervos menține integritatea neuronilor și a ritmului normal de transmitere a informațiilor. La ce este bun Neuro Power? Iată:

  • Susține funcțiile cerebrale integrative – memoria, percepția, concentrarea și coordonarea fizico-mentală
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos
  • Previne degenerarea neurologică
  • Este un bun adjuvant în afecțiunile neurologice, inclusiv boala Parkinson.

Pentru a fi eficient, suplimentul alimentar Neuro Power se administrează în cure de 1-6 luni, cu câte 1-2 tablete, de 3 ori pe zi. Trebuie administrat cu o jumătate de oră înainte de masă sau cu o oră după masă.

Compoziție Neuro Power

Suplimentul alimentar Neuro Power are componente antioxidante, care susțin organismul în protejarea celulelor neuronale împotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative și a îmbătrânirii premature. Compoziția acestui supliment este următoarea:

  • Passiflora incarnata (Floarea pasiunii). Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a calmului, echilibrului și a confortului psihic. Facilitează un somn profund și odihnitor, ajută la funcționarea normală a sistemului circulator și contribuie la reducerea stresului, a stărilor depresive și anxioase.
  • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor). Este un bun protector neuronal și îmbunătățește ritmul de transmitere a informației la nivel neuronal.
  • Hypericum perforatum (Sunătoare). Ajută la inducerea relaxării și somnului și este benefică în stări de tensiune, stres, agitație.
  • Tamarindus indica (Tamarin). Este bun pentru stabilizarea oscilațiilor motorii în cazul simptomelor asociate bolii Parkinson și ajută la creșterea performanțelor motorii.
  • Salvia officinalis (Salvie). Este benefică pentru sistemul nervos, are efect relaxant și ajută la reducerea stărilor de anxietate. Este un suport ideal pentru combaterea oboselii fizice și mentale, precum și a stărilor depresive.

Așadar, dacă simți că perioadele de stres nu te lasă în pace, dacă te confrunți cu probleme de memorie și concentrare, sau ai nevoie de puțină relaxare, poți apela cu încredere la Neuro Power.

2 thoughts on “Vrei un sistem nervos sănătos? Ai nevoie de Neuro Power!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.