De ce prefer lacul de unghii clasic în locul manichiurii profesionale

Cine mă cunoaște și dincolo de mediul virtual, știe că unghiile mele nu sunt niciodată făcute la salonul de manichiură. Recunosc, am încercat cred că o dată sau de două ori, dar pur și simplu nu e stilul meu. Prefer întotdeauna să mi le dau cu un lac de unghii clasic, simplu.

5 motive pentru care prefer lacul de unghii

Știu că unghiile cu gel sunt mult mai elegante și lacul durează mai mult timp. Însă pentru mine, tot lacul clasic rămâne favoritul. Vă spun cinci motive pentru care îi rămân fidelă lacului de unghii clasic.

  1. Timpul extrem de limitat pe care îl am

Timpul meu este limitat – de cele mai multe ori, simt că 24 de ore sunt mult prea puține pentru câte aș avea de făcut sau aș vrea să fac într-o zi. Tocmai din cauza timpului limitat de care dispun, mi-ar fi dificil să merg la manichiură și să mă țin de programări. În plus, atunci când ai unghii false, nu poți amâna prea mult următoarea vizită la manichiuristă.

  1. Versatilitatea manichiurii cu lac de unghii

Lacul de unghii clasic îmi permite să schimb culoarea și modelul oricând îmi doresc asta. Chiar dacă manichiura cu lac de unghii ține mult mai puțin decât o manichiură profesională, pot să o schimb ușor când este necesar.

47210057_369963977110561_8831235763178831872_n

  1. Lacul de unghii și modul de îndepărtare este mai sănătos

În timp ce manichiurile speciale necesită soluții speciale pentru a fi îndepărtate de pe unghii, oja se îndepărtează foarte ușor, doar cu ajutorul acetonei.

  1. Pot să las unghiile să respire oricând

Manichiura profesională necesită să fie refăcută periodic, iar dacă vrei să renunți la ea, trebuie îndepărtată cu un procedeu special, tot de către o specialistă. Așadar, unghiile cu gel sau cu ojă semipermanentă nu sunt lăsate să respire corespunzător. În schimb, folosind lac de unghii clasic, îmi pot lăsa unghiile să respire oricând și pentru oricât timp, aplicând din nou lac de unghii atunci când consider necesar sau când îmi doresc asta.

  1. Manichiura cu lac de unghii clasic este rapidă, ieftină și ușor de realizat

Oja clasică este, în general, la un preț accesibil și, în plus, o sticluță de ojă te ține pentru o perioadă îndelungată, o poți folosi de mai multe ori. Procesul de realizare a manichiurii durează câteva minute și este ușor de realizat și de către o neprofesionistă, cum sunt eu.

Lacul de unghii Melkior

La finalul lunii noiembrie, am avut surpriza de a primi de la Melkior trei lacuri de unghii și o oglindă tare drăguță, în campania #MissMandra #Melkior100ro. Cele trei lacuri au venit în culorile tricolorului – că tot urma să sărbătorim centenarul: albastru, galben și roșu. De cum le-am văzut, am început să îmi imaginez tot felul de combinații pe care să le folosesc. Cuvintele sunt de prisos, vă las pozele cu rezultatele obținute.

 

Voi ce tip de manichiură preferați și de ce?

9 thoughts on “De ce prefer lacul de unghii clasic în locul manichiurii profesionale

  1. Sunt de acord cu tine, nu am rabdarea necesara pentru manichiuri profesioniste, in plus mie imi plac unghiile scurte. Frumoase aceste lacuri, mi-am facut si eu manichiura tricolora pentru Euro 2016.

  2. Eu apelez la semipermanenta pentru ca rezista mai mult timp pe unghii. Îmi plac culorile acestea, le-aș purta.

  3. Mi-a trecut si mie si de gel si de oja semi pentru ca am vazut ce fac pe unghii. Tot oja clasica sau fara! Eu prefer fara si ma multumesc cu un lac tratament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: