Mesele perfecte sunt luate în sufrageria perfectă

Mesele servite în familie, alături de cei dragi, reprezintă unele dintre cele mai frumoase momente. Nici măcar nu este nevoie să fie sărbătoare, ca să putem petrece clipe minunate, adunați în jurul mesei. Însă pentru ca totul să fie așa cum ne dorim, primul pas este să amenajăm sufrageria exact așa cum ne place.

Deși la un moment-dat ne-am gândit să unim sufrageria cu bucătăria, am preferat să le lăsăm separate, pentru a evita ca mirosul de mâncare și aburii să ajungă în sufragerie. Totuși, cele două sunt suficient de apropiate încât să nu creeze disconfort pentru servirea mesei în sufragerie.

În ceea ce privește stilul locuinței, am optat în general pentru mobilier clasic, vintage chiar, dar în combinație cu unele piese moderne. Astfel, putem să ne simțim bine, având o combinație de clasic și modern. Același stil îl vom adopta și pentru sufragerie. Așadar, să vă spun cum arată sufrageria ideală pentru mine și familia mea.

Mobilierul pentru sufragerie

Deși suntem trei, îmi place întotdeauna să mă gândesc la momentele în care vin în vizită  alți membri ai familiei extinse – mama mea și frații noștri. Aștept mereu cu drag acele momente în care ne adunăm cu toții în jurul mesei, povestind și depănând amintiri. Iar aceste momente nu există doar de Crăciun, ci în orice perioadă a anului, atunci când reușim să ne reîntâlnim toți frații. Așadar, pentru că îmi place să mă gândesc la mesele servite în familie extinsă, aș alege un set de sufragerie cu masă extensibilă și șase scaune. Masa poate fi extinsă pentru a încăpea opt persoane.

TIRON

Set de sufragerie Tiron

Pentru a avea farfuriile și tacâmurile la îndemână, am nevoie de un dulap în sufragerie. Îmi doresc unul cu un design clasic, să se potrivească de minune cu setul de sufragerie pe care am pus ochii. Căutând, am văzut un dulap din lemn masiv de pin, care este perfect pentru sufrageria mea.

8f404d9c292e75e0cec6911054805a53aff7df7d-1000x1000

Dulap din lemn masiv de pin Interlink Aosta Duro

Lumina și decorul

Îmi place lumina, iar cum în sufragerie nu dispun de foarte multă lumină naturală, am nevoie de un sistem bun pentru iluminare artificială. Recunosc, îmi este foarte greu să aleg sistemul de iluminare, pentru că sunt multe modele care îmi plac. Totuși, mi s-ar părea potrivită o lustră clasică, cu trei brațe. Aceasta are capacitate de 3 becuri, de câte 100W fiecare.

lustra-clasica-3-becuri-e27-via-dese-6975-3b-16173-1

Tuturor ne plac ceasurile de perete, astfel că voi alege unul pentru sufragerie. Și cum altfel, decât cu brioșe?

ceas-de-perete-cupcake-diam.-34-cm-detail

Ceas de perete Cupcake

La partea de decorațiuni, am cea mai mare problemă și asta din cauză că îmi plac foarte mult. Am ales câteva semne din metal și tablouri pe care le-aș adăuga cu drag în sufragerie, pentru a schimba atmosfera.

Special pentru Crăciun

Sufrageria este locul în care orice masă în familie este plăcută și specială. Însă de Crăciun, aceasta devine un loc magic, în special datorită decorațiunilor alese. Ador tot ce ține de decorațiuni de Crăciun, de la bradul împodobit, la lumini, ornamente pentru masa de Crăciun și diverse alte decorațiuni. Am ales câteva decorațiuni pe care le-aș folosi pentru a-mi decora sufrageria.

V-am arătat cum arată în viziunea mea unul dintre cele mai plăcute locuri din casă – locul unde familia se adună pentru a petrece câteva clipe minunate împreună, atât la finalul zilei, cât și de sărbători sau atunci când reușesc să se adune cu toții, din toate colțurile lumii. Cum arată sufrageria voastră ideală?

7 thoughts on “Mesele perfecte sunt luate în sufrageria perfectă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.