„Atingerea destinului” – Alina Cosma – prezentare carte

Alesia, medic pediatru, dedicat vocației și micuților ei pacienți, îl întâlnește pe Sebastian, playboy milionar, provenit din lumea aceea pestriță, unde marile afaceri se împletesc cu politica. Destinele celor doi se intersectează datorită unei fetițe a cărei dragoste nevinovată ajunge să-i includă pe ambii…

Orașe diferite, cariere care nu sunt compatibile și nu suportă schimbări majore, complicații familiale, momente de cumpănă în viața fiecăruia, toate par a fi împotriva unei iubiri cum nu a mai trăit niciunul dintre ei…

***

O poveste romantică, presărată cu drame și menită să inducă cititorului o stare de bine. Alesia este femeia fragilă, dar dedicată în totalitate profesiei. De cealaltă parte, Sebastian este bărbatul obișnuit să obțină tot ce își dorește, fără a-și oferi inima nimănui. Două extreme care, exact ca magneții, se atrag. Și cum din mâna Alinei nu putea ieși altceva decât o poveste plină de sensibilitate, avem un roman de dragoste relaxant și încărcat de sentiment.

Eva Ancuța Hamza, Rândurile Evei

***

„Atingerea destinului” este un roman al sentimentelor profunde, al emoțiilor puternic răscolite de loviturile și ironia sorții. Trăind înfiriparea iubirii sau trecând împreună prin momente dramatice, personajele Alinei Cosma dau realism și intensitate unei povești pasionale de neuitat.

Marius Andrei, Cărți Analogii Antologii

 

Prezentare carte

Alina Cosma vine la cititori cu o nouă carte de dragoste, în care cititorii au ocazia să descopere povestea unei doctorițe pediatru. Alesia este o femeie liniștită, care nu le permite bărbaților să se apropie de ea și nu le dă speranțe. În schimb, este în totalitate dedicată meseriei ei și își pune tot sufletul în tratarea micuților pacienți cu care interacționează.

Viața ei se schimbă în momentul în care îi este adusă o pacientă, care se atașează de ea. Datorită micuței, Alesia îl va cunoaște pe Sebastian, un milionar afacerist care este obișnuit să i se ofere tot ce dorește. Viețile amândurora vor fi schimbate drastic după întâlnirea lor și, mai ales, după ce viața micuței Suzy ia o întorsătură neplăcută.

Cititorii sunt invitați să descopere o nouă poveste de dragoste, în care protegoniștii sunt personaje cu caractere total opuse și provenind din medii diferite.
Cartea „Atingerea destinului” de Alina Cosma a apărut la Editura Petale Scrise și este disponibilă pentru achiziție în magazinul online al Editurii Petale Scrise.

1 thought on “„Atingerea destinului” – Alina Cosma – prezentare carte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.