Invitație la „Infuzia de povești”

Scriitoarele Corina Ozon și Cristina Nemerovschi îi invită pe bloggeri și pe cititori la lansarea proiectului „Infuzia de povești”. Iată invitația lor:

„Te invităm la lansarea proiectului „Infuzia de povești”, inițiat de scriitoarele Corina Ozon și Cristina Nemerovschi. Un parteneriat apărut din experiența și pasiunea de a colecționa povești  și de le pune pe hârtie. Din dorința de a le face cunoscute și de le da curajul și altora să-și spună povestea.

Sloganul „Ești pregătit pentru povestea ta?” se vrea a fi un îndemn la narațiune și la găsirea unei  identități. Noi știm că oamenii sunt legați prin povești și au nevoie de povești. Astfel se formează și comunitățile.

Prima întâlnire „Infuzia de povești” va avea loc pe data de 4 decembrie, de la ora 18,30, la Infusion Bistro and Sport Bar (în Piața Universității, vizavi de Cinema Pro), str Ion Ghica nr 2. Vom povesti despre „Cum să treci cu jumătatea  (sau fără) de Sărbători?”. Intrarea este liberă, iar înscrierile se fac prin formularul de pe siteul: https://infuziadepovesti.com/evenimente/. Pentru bloggeri, confirmarea se face la adresa de mail infuziadepovesti@gmail.com.

Infuzia de povești este un atelier creativ mobil, iar temele vizează subiecte reale din viață, de interes general. În curând, vom veni cu subiecte pentru bloggeri.

Vă așteptăm cu drag!

Corina Ozon&Cristina Nemerovschi

INFUZIA DE POVEȘTI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d