Hai să ne căsătorim! Vreau o nuntă perfectă, la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov!

– Iubitule, mi-a venit o idee! Știi că noi nu am apucat să facem nunta despre care tot vorbeam. Denisa a venit mai repede decât ne-am așteptat și ne-a cam încurcat planurile. Deși am spus mereu că nu vreau nuntă, acum m-am răzgândit! Mi-am dat seama că nunta noastră perfectă o include și pe micuța noastră.

– Glumești, nu?

– Deloc! Și, ca să îți demonstrez că nu glumesc, îți spun că am găsit și locația în care vreau să facem nunta! Este vorba despre Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, un salon de nunți din Brașov.

14976404_1805254953070221_7943755670709823012_o

– Ok. Acum chiar nu mai știu dacă să te iau în serios sau nu. Tocmai în Poiana Brașov te-ai gândit să facem nunta?!

– Păi, da. Imaginează-ți cum ar fi să fim înconjurați de munți și de natură splendidă, la propria nuntă. Un decor cu totul diferit față de cel în care trăim. Aer curat, cer senin și verde cât vezi cu ochii! În plus, doar știi că noi nu ne-am dorit nuntă mare și nici măcar nu am fost prea hotărâți la stilul nunții – ba vrem tradițional, ba modern. Unde mai pui că avem deja o fetiță mare, deci o nuntă acum ar fi cu totul neobișnuită. Și oricum ne doream să facem o excursie în Brașov, nu? Așadar, o nuntă în Poiana Brașov este nunta perfectă pentru noi! Iar dacă facem nunta la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, avem și cazare în Poiana Brașov și organizăm nunta într-unul superb salon de nunți din Brașov. Iar având în vedere facilitățile pe care le oferă acest salon de nunți din Brașov, vom putea avea o nuntă atipică, exact așa cum ni se potrivește.

– Hai, că acum m-ai făcut curios! Ia să aud cum îți imaginezi tu nunta aia perfectă despre care tot insiști.

– Vom avea o nuntă atipică, în care combinăm elemente clasice cu moderne. La Royal Boutique Hotel Poiana Brașov, se îmbină clasicul cu modernul, într-un mediu care oferă eleganță și confort. Sala de nuntă poate găzdui maxim 150 de persoane – nu este cazul la noi, știu – și are un ring de dans, cu un sistem de sunet complet. Asta înseamnă că vom putea avea la nuntă orice muzică ne dorim.

În ceea ce privește meniul, este foarte bine că au atât meniu de adult, cât și meniu de copil. Știi și tu că acesta este un aspect important, mai ales că vor fi și copii la nuntă. La meniu, au diverse opțiuni, astfel că vom putea alege preparatele tradiționale, care sunt preferatele noastre și să includem și câteva preparate moderne, pentru a satisface gusturile tuturor invitaților. Știu că te gândești ce vom face în privința tortului, având în vedere că nu suntem din Brașov, sau măcar din apropiere. Nu-ți fă griji, tortul este inclus în oferta pentru nuntă!

 

Cum invitații noștri sunt toți din Bihor, transportul ar putea fi o problemă pentru cei care nu vor avea cazare în Poiana Brașov. Dar nici cu asta nu trebuie să ne stresăm, pentru că Royal Boutique Hotel Poiana Brașov asigură transportul invitaților cu un autocar sau cu două microbuze, în care pot fi transportate 40 de persoane. Nici nu avem nevoie de mai mult, doar vom avea o nuntă restrânsă.

Noi și nașii vom beneficia de câte o cameră gratuit, timp de o noapte. Ceilalți invitați vor primi camerele la un preț promoțional, așadar nu au niciun motiv să își caute o altă cazare în Poiana Brașov.

 

– Bun, dar spuneai ceva de o nuntă atipică. Până aici, nu am găsit nimic atipic.

– Așa este. Având în vedere că noi suntem deja cununați, m-am gândit că am putea începe nunta mai repede, astfel încât să ne putem bucura de terasa amplasată la soare și chiar de un grătar făcut în curtea hotelului. Nu râde, că nu mi-a venit mie ideea cu grătarul doar așa, cu riscul de a face ceva nepermis! Hotelul are grătarul inclus în facilități.

Apoi, mă gândeam că, începând nunta atipică mai devreme, invitații vor putea să își petreacă timpul distrându-se cu diverse activități, precum biliard, darts sau puțină distracție în camera de jocuri. Nici copiii nu se vor plictisi la nunta noastră, întrucât se pot juca pe terenul de joacă special amenajat pentru copii. Hotelul pune la dispoziție și o cameră comună cu TV, unde vom putea petrece timp cu invitații noștri, într-un cadru mai relaxat decât se întâmplă la o nuntă obișnuită.

 

Iar cireașa de pe tort este Wi-Fi-ul disponibil în toate zonele din Hotel. Știm că, în zilele noastre, toți sunt lipiți de telefoanele lor mobile – de la mic, la mare. Așa că nu trebuie să ne facem griji că invitații se vor plictisi sau vor fi triști că nu pot posta live de la nunta noastră. Indiferent de unde vor fi, se pot conecta la Wi-Fi și pot posta poze și videoclipuri, și să-și dea check-in, astfel încât cei de acasă să îi vadă unde sunt.

– Văd că te-ai gândit la toate! Dar spune-mi cum va fi nunta.

 

– Mă gândeam ca sala să fie amenajată în culori vii. Aș opta pentru un aranjament al sălii în alb cu vișiniu, ne place și mie și Denisei mult. Mă gândesc să punem pe mese aranjamente florale colorate, poate chiar aranjamente cu lumânări. Doar e nuntă, trebuie și puțin romantism! Iar deși dansul mirilor îl vom face pe ringul de dans, vreau să dansăm un dans și afară, pe terasă, sub cerul înstelat. Deci, ce zici?

– Când facem nunta?

Articolul a fost scris pentru cea de-a 20-a probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

Disclaimer: Fotografiile aparțin Royal Boutique Hotel Poiana Brașov.

7 thoughts on “Hai să ne căsătorim! Vreau o nuntă perfectă, la Royal Boutique Hotel Poiana Brașov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.