Revelion însorit în Singapore cu Christian Tour

Blogger de travel eu fiind

Lumea-n lung și-n lat o s-o colind.

Cu Christian Tour merg de Revelion

Spre Singapore iau un avion.

O destinație exotică am vrut să vizităm,

Noaptea dintre ani să n-o uităm!

Cu familia, bagajele le pregătim

Să nu uităm nici lista cu tot ce ne dorim.

Starea vremii din timp o verificăm

Să știm ce haine cu noi să luăm.

Obiective turistice vom vizita

La diverse activități vom participa.

Preparate speciale o să gustăm

În noaptea asta ne reinventăm!

– M-am săturat să facem Revelionul acasă! În fiecare an, e la fel: tu gătești toată ziua, până seara ești frântă! Petrecem câteva ore de relaxare, apoi urmărim artificiile vecinilor și gata… a trecut și Revelionul! Ce-ar fi să mergem undeva în acest an, să facem ceva nou?

– Cât mă bucur că ai adus vorba despre asta! Deși îmi place să petrecem noaptea dintre ani acasă, m-am plictisit de frig și de monotonie! Așadar, am petrecut puțin timp pe site-ul celor de la Christian Tour și am descoperit că au oferte speciale Revelion. Sunt chiar tentante, să știi! Nu știam cum să-ți spun, dar îmi doream mult ca în acest an să facem ceva ieșit din comun de Revelion. M-am uitat peste ofertele de Revelion Christian Tour și am chemat-o pe Denisa să aleagă o poză care îi place. A atras-o o poză din Singapore, așa că mă gândeam să mergem de Revelion în Singapore.

– Singapore, zici? Să înțeleg că voi ați decis deja, iar tot ce îmi rămâne mie de făcut este să accept propunerea.

– Mda… cam așa ceva. Dar hai să-ți spun partea cea mai frumoasă, care sigur te va bucura: în Singapore, temperaturile din decembrie se situează între 24 și 30 de grade Celsius. Așadar, bagajul nostru va conține îmbrăcăminte de vară! Știi ce înseamnă asta, nu? Un bagaj mai mic! Tot ce avem nevoie în bagaj sunt hainele, obiectele de igienă personală și, bineînțeles, aparatul de fotografiat! Pe lângă numeroasele obiective turistice pe care le vom vizita, vom fotografia cerul în noaptea de Anul Nou!

– Obiective turistice? Credeam că mergem de Revelion în Singapore doar ca să ieșim din rutina anuală!

– Bineînțeles că da! Dar la Christian Tour, au oferte speciale Revelion, iar acestea includ și vizitarea diverselor obiective turistice din locația aleasă. De exemplu, în oferta de Revelion în Malaezia și Singapore, sunt incluse șapte nopți de cazare în hoteluri de 4*, precum și transportul. Vom vizita Kuala Lumpur, unde avem ocazia să vedem câteva clădiri istorice interesante, vechi de o sută de ani. Apoi, vom vizita peșterile Batu și câteva caverne și peșteri în Gombak. În a patra zi, vom vedea Malacca, cel mai vechi oraș al țării, unde vom avea ocazia să vizităm Piața Olandeză cu Biserica lui Hristos, fântâna construită de britanici în cinstea Reginei Victoria, Turnul cu Ceas, Templul Cheng Hoon Teng și Porta de Santiago.

În ultima zi din an, ajungem în Singapore, un oraș-stat cu adevărat fascinant. Aici, stilurile de viață, culturile diverse și religiile se împletesc, într-un oraș modern și curat. Vom vizita Hawker Center, un local faimos pentru servirea unor preparate culinare și băuturi locale. Orașul are numeroase mall-uri și magazine extravagante. Restul vacanței de Revelion Christian Tour ne-o petrecem în Singapore, unde vom mai vizita cartierul colonial vechi, cu zona sa verde numită Padang. Apoi, vedem Esplanade Theatres, Statuia Merlion – care este simbolul orașului, Little India, cartierul Chinatown, și faimoasa grădină botanică.

Dacă avem chef și de câteva activități inedite, apelăm la excursiile și activitățile opționale, printre care se numără și vizita la Night Safari, o excursie pe Insula Sentosa, o vizită la Grădinile Naționale sau putem participa la excursia opțională Round Island Tour. Eu cu siguranță nu vreau să ratăm aceste activități speciale, întrucât ne vor oferi amintiri de neuitat și îi vor oferi Denisei o experiență inedită, din care va putea învăța diverse informații legate de Singapore.

– Sună tentantă oferta de Revelion Christian Tour, dar încă nu mi-ai spus nimic despre noaptea de Revelion!

singapore

– M-am lăsat purtată de val, gândindu-mă la toate locurile magnifice pe care le vom vedea. Abia aștept să ne plimbăm toți trei și să participăm la activitățile la care avem posibilitatea. Denisa va avea cu siguranță o excursie despre care să le povestească colegilor ei! Dar hai să-ți spun și despre ceremonia trecerii în Noul An. Vom lua o cină festivă, care va fi organizată la hotelul unde vom fi cazați.

Locuitorii din Singapore sunt recunoscuți ca fiind gurmanzi. Ei pur și simplu adoră mâncarea și pun mare accent pe aceasta atât ca subiect de conversație, cât și pentru a-și surprinde plăcut turiștii. De aceea, nu este surprinzător că masa de Revelion în Singapore este una bogată și cu delicatese care mai de care mai atrăgătoare pentru orice gurmand. Sunt convinsă că felurile de mâncare vor fi extrem de variate, dar sper să se servească și ravioli de pui cu unt de salvie și castane prăjite cu miere. Aș fi curioasă să gust și homarul cu sos de avocado.

– Se servește și șampanie?

– Da, cu siguranță vom avea și șampanie pe masa de Revelion. Iar în timp ce vom admira splendidele focuri de artificii pe cerul din Singapore, ne vom pune dorințele pentru anul ce urmează. Eu îmi voi dori să fim sănătoși, să putem călători cât mai mult și să ne bucurăm unii de ceilalți. Iar ca bonus, îmi doresc să putem profita și anul următor de cele mai bune oferte speciale Revelion de la Christian Tour.

– Bine, m-ai convins! Vom merge de Revelion în Malaezia și Singapore!

 

 

Acest articol a fost scris pentru cea de-a 19-a probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

Disclaimer: Fotografiile aparțin sponsorului Christian Tour.

13 thoughts on “Revelion însorit în Singapore cu Christian Tour

  1. Tu sigur vrei sa intri mai repede in 2019, sa scapi de 2018, de-asta alegi destinatie Japonia pentru Revelion! Zi drept! Mie nu stiu daca mi-ar placea Japonia, dar as merge cu tine daca ai fi dispusa sa ma iei in bagaj. Te avertizez ca ai nevoie de unul foarte mare!

    1. Nu tin neaparat sa treaca anul asta, iti spun sincer, pentru ca a fost un an foarte bun pentru mine. Dar daca anul 2019 m-ar duce in Japonia, cu siguranta as zice un mare DA! Si, daca ajung, sigur ca te iau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.