Susține funcționarea unui tranzit intestinal normal, cu Laxasalm

În zilele noastre, magazinele sunt pline cu alimente de tot soiul, iar varietatea de mâncăruri din care putem alege este foarte mare. Tentațiile culinare sunt la tot pasul, iar timpul nostru este tot mai limitat, astfel că adeseori renunțăm la a mai acorda atenție produselor care sunt benefice pentru organismul nostru și pentru sănătate. Însă în timp ce noi ne delectăm cu produse alimentare variate, organismul ne trimite semnale de fiecare dată când îi oferim ceva ce nu îi este pe plac. Unul dintre aceste semnale este constipația.

Constipația – ce este și care sunt efectele ei?

Toată lumea se confruntă, măcar o dată în viață, cu constipația. În cele mai multe cazuri, constipația este o problemă apărută rar și se tratează cu ușurință cu un remediu constipație natural, dar sunt și cazuri în care aceasta devine o problemă serioasă, care necesită un tratament mai dur.

Constipația este un simptom, nu o boală, și se referă la evacuarea rară sau cu dificultate a conținutului din intestin. Atunci când apare, constipația este un semn al unui tranzit intestinal neobișnuit. Constipația apare din diverse cauze, una dintre acestea fiind alimentația neadecvată. De exemplu, o dietă bogată în grăsimi animale și dulciuri sărace în fibre afectează tranzitul intestinal normal.

Efectele constipației sunt resimțite de persoana în cauză, sub formă de crampe sau dureri abdominale, balonare, flatulență, gaze sau indigestie, dureri rectale sau arsuri, efort în timpul tranzitului intestinal. Printre simptomele digestive care sunt adeseori întâlnite alături de constipație se numără și incontinența fecală sau modificarea obiceiurilor în ceea ce privește defecația, senzația de plenitudine, stres sau anxietate, scăderea apetitului, sau o stare de slăbiciune.

Un tranzit intestinal normal, cu Laxasalm

Întrucât stilul de viață agitat nu ne permite întotdeauna să avem grijă de dieta pe care o urmăm, uneori este necesar să apelăm la alte metode care să ne ajute să avem un tranzit intestinal normal. Iar pentru că ținem totuși la sănătatea noastră, recomandat este să apelăm la remedii naturale.

Laxasalm - AYURMED

Laxasalm este un supliment alimentar ayurvedic natural și un bun remediu constipație. Ajută la menținerea unui tranzit intestinal normal, în timp ce diminuează disconfortul abdominal cauzat de constipație. Laxasalm de la Ayurmed normalizează nu numai tranzitul intestinal, ci și peristaltismul intestinal, ajutând astfel la restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și la menținerea echilibrului florei intestinale.

Produsul Laxasalm este natural, din plante, astfel că nu are efecte secundare și nici nu produce dependență. Este recomandat ca remediu constipație, administrat seara, înainte de culcare, pe o durată de maxim 10 zile. Se poate relua administrarea acestui remediul constipație doar după o pauză de 7-10 zile.

Compoziția Laxasalm

Laxasalm conține trei ingrediente principale:

  • Terminalia chebula (Haritaki). Fructul este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal, reducând totodată balonarea și durerile abdominale asociate constipației. Reglează frecvența scaunelor, elimină toxinele din colon, stimulează apetitul și menține sănătatea sistemului hepatobiliar.
  • Cassia angustifolia (Senna). Frunzele stimulează peristaltismul intestinal și sunt benefice în caz de constipație determinată de un stil de viață sedentar, o alimentație dezechilibrată, un aport insuficient de lichide, neglijarea procesului de defecație, sau administrarea de medicamente.
  • Pimpinella ansium (Anason). Fructele au un efect ușor laxativ, spasmolidic și antibacterian. Ajută la menținerea echilibrului florei intestinale, susține digestia și ajută la calmarea balonărilor și a disconfortului abdominal cauzat de constipație.

De ce să alegi Laxasalm de la Ayurmed?

Dacă te confrunți cu probleme de constipație, este recomandat să alegi Laxasalm de la Ayurmed. De ce? Pentru că este eficient și este un produs 100% natural, un remediu constipație natural Ayurvedic. Ayurveda este o foarte veche practică medicală, cu originea în India. Termenul înseamnă „Știința vieții”.

Sigla AYURMED

#Brander #Ayurmed #Laxasalm

2 thoughts on “Susține funcționarea unui tranzit intestinal normal, cu Laxasalm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: