Cauți cadouri corporate? Le găsești la Artizan Urban!

Atunci când ai o afacere sau ești partener de afaceri, trebuie să oferi cadouri cu diverse ocazii, pentru a menține sau a îmbunătăți relațiile de afaceri. Cu ocazia diverselor sărbători, le poți face cadouri diverselor companii cu care colaborezi, clienților tăi sau chiar colegilor/subalternilor. Cadourile sunt întotdeauna o idee bună pentru a-ți arăta aprecierea față de devotamentul și implicarea partenerilor tăi de afaceri. Ești în căutare de cadouri corporate pentru partenerii tăi? Te ajut eu cu soluția!

Cu siguranță cunoști și tu obișnuitele cadouri corporate, clasicele coșuri cadou. Toată lumea le utilizează, pentru că sunt la îndemână, le găsești ușor, practic oriunde, așadar sunt o soluție rapidă și fără efort. Dar gândește-te care este scopul cadourilor pe care vrei să le faci partenerilor tăi. Cu siguranță, vrei să își amintească de tine, să poată să asocieze și peste ani cadoul cu afacerea ta. Așadar, un coș cadou nu prea își împlinește scopul, nu-i așa?

Cadouri corporate de la Artizan Urban

Uită de clasicele coșuri cadou și îndreaptă-ți atenția spre alternativa lor: o soluție cu adevărat originală și impresionantă – cadourile corporate de la Artizan Urban! Aici, ai șansa de a te prezenta în fața partenerilor tăi de afaceri cu o serie de cadouri unice, chiar personalizate. Cu un astfel de cadou corporate, vei reuși nu numai să îți impresionezi partenerii, ci chiar să le arăți cât de importanți sunt pentru tine.

Cadourile corporate de la Artizan Urban nu sunt simple cadouri, pe care le găsești oriunde altundeva. Ele sunt adevărate piese de artă, menite să ofere un sentiment plăcut persoanei care le primește și să adauge un plus de bună-dispoziție și stil ambientului în care vor fi amplasate.

Dacă ai de cumpărat cadouri corporate pentru femei, ai la dispoziție o gamă largă de seturi de bijuterii, pe care femeile le vor aprecia, cu siguranță. Iar pentru bărbați care afișează o atitudine mai sobră, butonii și acele de cravată în modele unicat sunt alegerea perfectă.

set-bijuterii-steampunk-handmade-S000038-1024x768

De ce sunt atât de deosebite aceste cadouri corporate de la Artizan Urban? Pentru că sunt realizate din piese provenite de la ceasuri dezafectate și de la diverse alte mecanisme nefuncționale. Găsești o colecție impresionantă de bijuterii, tablouri, logouri și alte creații, toate confecționate din piulițe, șuruburi și mecanisme vechi.

Cadouri personalizate pentru a-ți arăta interesul în relațiile de afaceri

Toate aceste cadouri corporate de la Artizan Urban sunt realizate manual, ceea ce le dă un plus de valoare. Un alt avantaj este că poți alege cadouri personalizate, care denotă interesul tău special pentru partenerii tăi și pentru dezvoltarea unei relații de afaceri pe termen lung. Cadourile personalizate sunt cu atât mai speciale, cu cât demonstrează faptul că îți cunoști partenerii, știi ce le place sau ce reprezintă ei.

De exemplu, poți alege dintr-o serie de tablouri cu motoare, dacă știi că partenerii tăi de afaceri iubesc motoarele. Sau poate știi că partenerii tăi sunt fani Game of Thrones, în timpul lor liber. În acest caz, un tablou cu GoT este exact ce ai nevoie pentru a-ți impresiona partenerii de afaceri.

Tablou-Steampunk-Handmade-–-T0021-Harley-Davidson-EL-KnuckleHead-1939

La Artizan Urban, poți să alegi cadoul ideal pentru partenerii tăi, sau poți să comanzi un cadou așa cum îți dorești, întrucât artizanii sunt dispuși să creeze obiecte inedite, pe baza ideilor clienților.

8 thoughts on “Cauți cadouri corporate? Le găsești la Artizan Urban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.