7 zile cu o pereche de jeans. Cum să creezi 7 stiluri diferite

Nu știu peste noapte ce s-a întâmplat,

dar toți jeanșii din dulap mi s-au evaporat.

A rămas doar o pereche – preferata mea

Șapte zile trebuie să mă descurc cu ea.

Pentru fiecare zi, creez o ținută diferită,

Chiar cu-o singură pereche, nu rămân descoperită.

Bluză, hanorac, cămașă, le voi purta pe toate.

Voi crea ținute cât de divers se poate.

Luni am chef de-o bluză simplă, colorată.

Marți, pe lângă tocuri, o cămașă asortată.

Miercuri e mai rece, puloverul îmbrac.

Joi cu o tunică ținuta îmi fac.

Vineri o bluziță și pantofi cu toc,

De la casual la party să trec dintr-un foc.

Sâmbătă la munte, hanoracu-i necesar.

Cu un cardigan duminica, mai ies din tipar.

Iată cum ușor am reușit:

șapte stiluri diferite am desăvârșit

cu o singură pereche de jeanși.

Ce ziceți? Sunteți surprinși?

Perechea mea favorită de jeans

Jeanșii sunt extrem de versatili, întrucât se pot purta în diverse combinații, pentru a crea stiluri diferite. De când mă știu, am purtat mereu jeanși. Mi-a plăcut să îi port atât cu pantofi sport, cât și cu pantofi cu toc. Iar acum, când diversitatea de blugi de damă este atât de mare, este imposibil să nu găsești măcar o pereche de jeans pe care să o poți asorta la orice ținută.

Perechea mea favorită de jeans este una cu talie regulată, în formă de tub și de culoare albastru închis. Sunt din denim elastic, ceea ce este exact ce am eu nevoie. În plus, modelul este unul care se potrivește cu orice tip de încălțăminte de damă, fiind astfel ușor de purtat la diverse stiluri vestimentare.

full_img_1531582

Câte o ținută diferită în fiecare zi

După ce ne-am mutat, am făcut o curățenie generală în garderoba mea – se cerea de mult, iar acum am avut și pretextul să găsesc timp pentru asta. Dar, ooops! – tocmai am realizat că am aruncat atâtea lucruri din dulap, încât va trebui să merg în curând la cumpărături. Norocul meu că perechea mea preferată de jeans a rămas pe raft. Ăsta da noroc! Totuși, până voi reuși să îmi refac stocul de blugi și pantaloni, va trebui să creez câte un stil diferit în fiecare zi.

Trebuie să asortez cu atenție jeanșii mei preferați altor piese vestimentare, pentru a nu lăsa lumea să vadă ce năzdrăvănie a avut loc în garderoba mea. Așadar, dau o raită prin dulap, răscolesc rafturile (Nu iar! Tocmai ce le aranjasem!) și caut piesele potrivite pentru săptămâna care urmează.

Luni

Pentru mine, ziua de luni este la fel ca oricare alta. Așadar, nu o urăsc, dar nici nu sunt fericită. Pentru a-mi începe săptămâna într-o notă pozitivă, voi asorta jeanșii mei preferați cu o bluză simplă, roșie și o pereche de botine negre.

luni

Marți

Astăzi, parcă am chef să fiu o idee mai elegantă. Ador tocurile, așa că nici azi nu voi renunța la iubitele mele botine negre, cu toc. Însă voi asorta tocurile cu o cămașă drăguță, neagră, cu mâneci dantelate.

marti

Miercuri

Pentru miercuri se anunță răcoare, așadar este momentul să scot la înaintare puloverul preferat. Am purtat tocuri două zile, așadar, picioarele mele au nevoie de o bine-meritată pauză. Astăzi, înlocuiesc botinele negre, cu toc, cu o pereche de botine gri, cu șireturi și îmblănite.

miercuri

Joi

Vremea pare să devină din nou îngăduitoare cu noi, așadar este timpul să profit, pentru a scoate tunica preferată din dulap. În ceea ce privește alegerea unei încălțăminte de damă potrivită pentru această ținută, voi rămâne la botinele mele cu toc.

joi

Vineri

Vineri este ziua în care săptămâna încă nu s-a încheiat, dar weekend-ul începe să își facă simțită prezența. Este ziua în care vreau să port o ținută casual, dar care să poată trece ușor la o ținută potrivită pentru o petrecere. Așadar, asortez perechea mea preferată de jeanși cu o bluziță cu ornament floral și o pereche de pantofi cu toc, roz, ca să închei săptămâna într-un ton optimist.

vineri

Sâmbătă

În weekend, nu vrem să stăm acasă, ci ne dorim să ne petrecem sâmbăta în familie, la munte. Avem avantajul de a avea muntele aproape, așadar în câteva ore, ne putem bucura de aerul curat și de peisajele minunate. Pentru această ieșire, preferații mei blugi de damă vor fi asortați cu o bluză cu mâneci lungi și dungi orizontale, contrastante, și un hanorac lung, căptușit, cu glugă și buzunar frontal. Și pentru că am nevoie de confort, voi opta pentru o pereche de pantofi sport, cu talpă plată și șireturi.

sambata

Duminică

Duminica este ziua de relaxare, dar nu spunem „nu” unei plimbări în familie, prin oraș. Blugii mei vor fi asortați cu o bluză albastră, din tricot neted și cu decolteu tip barcă. În cazul în care vremea se răcorește puțin, voi avea nevoie de un cardigan. Iau unul din tricot subțire, completat cu detalii ornamentale. De data aceasta, botinele vor fi asortate cu cardiganul, pentru un plus de efect al ținutei speciale de duminică.

duminica

O singură pereche de jeans – 7 ținute diferite

M-am descurcat o săptămână cu o singură pereche de blugi de damă, dar cu o varietate de piese vestimentare și de încălțăminte de damă, care m-au ajutat să creez câte o ținută diferită pentru fiecare zi a săptămânii. Norocul meu a constat în Answear, retailerul multibrand care ne oferă o gamă variată de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii provenite de la peste 300 de branduri internaționale de top.

Articolul a fost scris pentru cea de-a 12-a probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

Disclaimer: Fotografiile utilizate sunt de pe site-ul Answear și din arhiva personală.

11 thoughts on “7 zile cu o pereche de jeans. Cum să creezi 7 stiluri diferite

  1. Foarte tare! Îmi imaginam cum as putea sa îmi asortez și eu singura pereche de jeans care îmi mai este buna. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.