Să vezi, ca să crezi! Testimonialul video și puterea lui.

Nu știu cum sunteți voi, dar mie mi-a fost întotdeauna groază de renovare! Simplul gând că toată casa urmează să fie întoarsă pe dos îmi dă fiori. Ah, și asta la o simplă renovare de genul zugrăvit. Cum-necum, am ajuns acum să iau o casă, care necesită mult mai mult decât împrospătarea pereților. Oh, entuziasmul ăla că voi putea eu alege gresia și faianța, obiectele sanitare și alte materiale de construcții!

42239392_2171410439796249_3372877408557334528_n.jpg

Dar, de la entuziasm la bătăi de cap a fost doar un pas… unul mic, cât al unui bebeluș. Pentru că nu a durat mult până să realizez ce înseamnă o renovare completă, în termeni de timp și bani. Dacă ați fost și voi în situația mea, cu siguranță știți că, atunci când renovezi o casă, se potrivește de minune proverbul „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Asta deoarece pe măsură ce faci lista de necesare, apare mereu câte un material pe care nu l-ai luat la socoteală. Ba îți mai trebuie un sac de ciment, ba adezivul pentru gresie sau faianță nu este suficient, ba instalatorul îți spune că mai are de luat materiale pentru finalizarea instalației de apă.

Și uite cum, treptat, lista de cumpărături crește și timpul trece, fără să vezi prea multe rezultate. Ca să nu mai pomenesc de sentimentul de frustrare care te cuprinde de fiecare dată când mergi iar la magazinul cu materiale de construcții, știind că iar pierzi timp. Dar cum ar fi să putem comanda toate materialele de construcții necesare, online, stând confortabil acasă? Să mai beneficiem și de prețuri excelente.

Simplu, rapid și ieftin, doar pe Vindem-Ieftin.ro Casa de Comenzi

Spre bucuria celor care sunt în plin proces de construcție sau renovare, toate cele necesare unei astfel de activități pot fi acum cumpărate online. Cât de bine sună, să poți sta în fața unui monitor și să alegi materialele de care ai nevoie, ba chiar și furnizorii preferați!

Eu una sunt sătulă de plimbările de la un magazin la altul și de la un depozit la altul, în căutarea celui mai bun preț sau a materialelor de care avem nevoie pentru renovare. Norocul meu că am descoperit Casa de comenzi, de unde pot comanda online tot ce am nevoie. Avantajul principal este că marfa nu este pe stoc, în depozit, astfel că sunt reduse costurile de manipulare a produselor și costurile transportului.

Comandând de la Casa de Comenzi, este facilitată relația producător-importator-distribuitor-client final. Astfel, marfa comandată ajunge direct la client, fiind reduse costurile pentru depozitare, manipulare și transport suplimentar, adică acele costuri care se adaugă prețului produselor în cazul depozitelor clasice. În plus, nefiind supusă atâtor transporturi și manipulări, marfa ajunge la client ambalată corespunzător și în condiții bune. Iar acesta chiar este un avantaj. De exemplu, eu mi-am cumpărat gresia și faianța de la un depozit local, iar când am desfăcut cutiile, am avut neplăcerea să descoperim câteva plăci sparte.

Prețul produselor nu este afișat pe site, întrucât acesta diferă în funcție de cantitățile comandate. Așadar, dacă aveți nevoie de cantități mai mari pentru lucrarea voastră, în loc să plătiți mai mult, veți beneficia de un preț redus. Un alt avantaj este că site-ul oferă consiliere gratuită pentru clienți, pentru ca aceștia să afle toate informațiile necesare despre produsele care îi interesează.

44-1

Testimonialul – un plus pentru tine

Din proprie experiență știu cât de mult contează recenziile la produsele care trebuie achiziționate. În zilele noastre, când internetul este la degetul mic al oricui suficient de interesat încât să îi descopere secretele, este foarte ușor să afli părerea altor persoane care au cumpărat un anumit produs sau au utilizat un anumit serviciu. Personal, mă ajută foarte mult recenziile în luarea deciziilor de cumpărare online.

Însă, așa cum sunt sigură că ați observat, conținutul media câștigă tot mai mult teren. De exemplu, recenziile video încep, încet-încet, să le detroneze pe cele scrise. Voi ce părere aveți de recenziile video? Nu vi se par utile? Eu cred că sunt chiar foarte practice, întrucât alte persoane interesate de un anumit produs pot să vadă exact cum arată acesta în momentul livrării, reușind să își formeze o impresie cât mai apropiată de realitate.

Însă pe Vindem-Ieftin.ro, recenziile video nu le sunt utile doar celor care caută informații despre produse, ci și clienților. Astfel, dacă ați cumpărat marfă de pe acest site și trimiteți o recenzie video, veți beneficia de o reducere de 100 lei la următoarea comandă de la Casa de Comenzi. Cum vi se pare ideea?

Acum, că știu de unde să cumpăr materialele de construcție, renovarea casei nu mai este o bătaie de cap! Voi filma descărcarea comenzii mele și voi beneficia de reducere la următoarea comandă.

Articolul a fost scris pentru cea de-a patra probă din cadrul competiției SuperBlog 2018.

11 thoughts on “Să vezi, ca să crezi! Testimonialul video și puterea lui.

  1. Felicitări pentru articolul minunat! <3 Eu nu numai de renovări fug, ci de schimbări în general, sunt mai comodă din fire, așa că ai avut curaj cu renovarea, te admir 🙂

  2. Of, stiu cati bani si timp mananca o renovare. 🙂 Noroc ca mai gasim si astfel de site-uri, cu reduceri.

  3. Ideea acestui discount este faina. Ca owner al afacerii te ajuta in foarte multe feluri, insa clientul final decide daca este multumit de suma respectiva de 100 de lei. Daca nu exista limitarea de 800 de cuvinte, atingeam si acest aspect in articolul meu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.