Colțul de lectură ideal pentru mine

Tablouri canvas pictate manual SOVA YOBFB544E1

Orice cititor visează să aibă un loc special pentru citit. Poate cea mai importantă caracteristică a locului ideal pentru lectură este confortul. Deși un cititor va găsi orice loc pentru a citi, este de preferat să beneficieze de un spațiu special amenajat, în care să se bucure de tot confortul posibil. Până recent, singurul loc în care mă simțeam comod când citeam era patul. Acum, însă, odată cu schimbarea locuinței, îmi pot imagina cum îmi voi crea propriul meu colț de lectură ideal. Curioși cum arată acesta? Vă arăt în continuare.

Nu există colț de lectură fără un fotoliu comod

Cred că fiecare cititor visează la un fotoliu spațios și cu adevărat confortabil, în care să se cuibărească, alături de cartea pe care o savurează. Pentru mine, fotoliul ideal arată cam așa:

Fotoliu cu taburet Vivonita Cora Velvet, gri deschis - negru
Fotoliu cu taburet Vivonita Cora Velvet, gri deschis – negru

Ador acest fotoliu, întrucât vine însoțit de un taburet asortat, numai bun pentru sprijinit picioarele. În plus, ador designul elegant al acestui set de fotoliu cu taburet. Deja pot să îmi imaginez senzația pe care aș avea-o în timp ce aș sta relaxată în fotoliu, cu picioarele întinse pe taburet și cu o carte bună în mână.

O carte nu merge fără o cafea sau un ceai

Nu obișnuiesc să iau gustări în timp ce citesc, dar îmi place să am mereu lângă mine o cafea sau un ceai. Cafeaua este drogul meu de zi cu zi (și de dimineața până seara, adeseori), iar ceaiul… ei bine, mereu spun că într-o altă viață, sigur am fost englezoaică. Cu un fotoliu precum cel pe care vi l-am arătat, voi avea nevoie și de o măsuță de cafea, care să stea alături de setul prezentat și să îmi ofere cana de cafea sau ceai la îndemână. Mă gândeam la o măsuță precum aceasta din imagine, deoarece îmi place designul elegant și mi se pare că se potrivește cu setul de fotoliu cu taburet:

vidaXL Măsuță de cafea cu 2 niveluri, MDF, alb

Și cărțile au nevoie de un loc al lor

Nu există colț de lectură, fără o bibliotecă! O frumoasă bibliotecă din lemn este exact ceea ce am nevoie, pentru a-mi completa colțul ideal pentru lectură. Îmi place această bibliotecă, datorită designului și a dulapurilor adăugate în partea de jos.

02226f3fdbd463e8bd519618b0fea578d37828b7-1000x1000

Mobila este importantă, dar nici lumina nu este de ignorat

Deși primul lucru la care mă gândesc atunci când vine vorba despre colțul meu de lectură este mobila, știu că voi avea nevoie de lumină cât mai bună. Astfel, aș adăuga în colțul meu de lectură și un lampadar. Îmi place modelul de lampadar din imagine, nu doar datorită designului modern, ci și a posibilității de a regla intensitatea luminii.

lampa-de-podea-cu-iluminare-led-si-intensitate-variabila-23-w_11861

Colțul de citit nu trebuie să fie monoton

Am terminat de ales mobila și iluminarea pentru colțul meu ideal de lectură, dar mai este nevoie de un singur pas, pentru ca acesta să fie complet: decorațiuni! Am ales câteva tablouri care mi-ar plăcea să îmi înfrumusețeze spațiul special din casă.

ablou pictat manual - oras - panza in, cu rama ascunsa - 100x100x3,8cm
ablou pictat manual – oras – panza in, cu rama ascunsa – 100x100x3,8cm

Tablouri canvas ORAȘE ME021E11
Tablouri canvas ORAȘE ME021E11

Tablouri canvas ORAȘE ME080E11
Tablouri canvas ORAȘE ME080E11

Tablouri canvas pictate manual SOVA YOBFB544E1
Tablouri canvas pictate manual SOVA YOBFB544E1

 

Cum vi se pare colțul meu de lectură? Voi cum l-ați aranja pe al vostru?

6 thoughts on “Colțul de lectură ideal pentru mine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: