A sosit momentul pentru o provocare: SuperBlog 2018!

De când sunt prin lumea bloggingului, am urmărit cu interes desfășurarea SuperBlog, mai ales atunci când au participat și dintre bloggerii pe care îi citesc. De fiecare dată, mi-am zis că eu nu voi participa.

Zilele trecute am aflat că tocmai au început înscrierile la SuperBlog 2018. Atunci, am repetat că nu voi participa nici de această dată și dus a fost gândul la competiție. Azi, în timp ce scriam niște descrieri de produse, mi-a venit în gând o idee: „ce ar fi dacă m-aș înscrie, totuși, la SuperBlog?”. Numai gândul de a mă înscrie la cea mai mare competiție de blogging creativ mi-a dat un sentiment puternic de emoție pozitivă.

10 ani de SuperBlog

Așadar, cu gândul acesta în minte, am accesat și eu site-ul SuperBlog, mai degrabă să mă conving că nu e pentru mine. Așa am descoperit că la 1 septembrie 2018 a fost dat startul înscrierilor la competiție, care este una cu totul deosebită de această dată, ea reprezentând ediția aniversară de 10 ani de SuperBlog. De-a lungul celor 10 ani, au fost încheiate 16 astfel de competiții.

Tot navigând prin site, am citit și Regulamentul competiției, iar dorința mea de participare a crescut cu fiecare cuvânt pe care îl citeam. Așadar, vă anunț cu bucurie că mă înscriu în competiția SuperBlog 2018!

banner-patricip-200px

Termen de înscriere și durata competiției

Dacă și voi vă doriți să vă alăturați participanților, trebuie să știți că înscrierile sunt deschise începând cu 1 septembrie 2018, iar competiția începe la 1 octombrie 2018 și se va sfârși la 1 decembrie 2018. Pentru detalii, puteți consulta secțiunea „Cum participi” de pe site-ul SuperBlog.

Succes tuturor participanților!

27 thoughts on “A sosit momentul pentru o provocare: SuperBlog 2018!

  1. Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani! Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/ Te asteptam cu drag la linia de start. Inspiratie si succes din plin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.