Curs Amazon pentru a-ți transforma visul în business

Când am devenit mămică, am început să dau curs ideilor de tot soiul, pentru a reuși să mă ocup de fetița mea, fără să mai fie necesar să mă reîntorc la job, dar să am, totuși, un venit. Iar primul lucru la care m-am gândit a fost să încep realizarea unor gablonțuri hand-made. Cât de bine sună, nu-i așa? Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, m-am împotmolit mai repede decât mă așteptam, în drumul meu spre succesul închipuit.

Ideea părea genială, dar momentul nu a fost la fel de potrivit. Pe atunci, încă nu cunoșteam prea multe despre oportunitățile pe care ți le oferă mediul online. Stăteam și mă gândeam: „OK, o să realizez niște obiecte hand-made: brățări, cercei… dar unde le vând?”. Erau, desigur, diverse posibilități și pe atunci, dar poate nu le descopeream eu cum o fac acum.

Însă la momentul de față, o oportunitate pentru o mamă ca mine, care își dorește să devină antreprenor, o reprezintă renumitul site Amazon. Să nu-mi spui că nu ai auzit niciodată despre el, pentru că nu te cred. Dar, în schimb, dacă îmi spui că nu știi cum să ai succes pe Amazon, atunci îți spun să nu îți faci probleme, pentru că nimeni nu s-a născut învățat. Dar, ceea ce trebuie să te încurajeze este faptul că oricine poate urma acum un Curs Amazon, pentru a învăța despre oportunitățile pe care acest site le oferă celor care își doresc dezvoltarea unui business de succes.

Dacă mi-ai spune să urmez o facultate pentru a putea deveni antreprenor de succes, cu siguranță răspunsul meu ar fi „nu, mersi!”. Deși ador să citesc, mă îngrozește ideea de a începe iar să învăț din diverse manuale și cursuri. Dar, când vine vorba despre a învăța în doar patru luni, cu ajutorul unui webinar, cam tot ceea ce am nevoie să știu pentru a putea dezvolta o afacere de succes pe Amazon, atunci deja mai stăm de vorbă!

Dacă și tu îți dorești un business pe care să îl poți gestiona din confortul casei tale, sau din călătorii (de ce nu?!), atunci este momentul să te înscrii la webinarul gratuit oferit de AMZ Academy. Vei descoperi cât de simplu și rapid îți poți dezvolta propriul business, care să aibă succes pe Amazon.

Și acum, te las, trebuie să învăț ce am de făcut pentru a pune bazele afacerii mele cu gablonțuri hand-made pe Amazon.

0 thoughts on “Curs Amazon pentru a-ți transforma visul în business

  1. Un articol foarte folositor. Cu siguranță îmi vor folosi informațiile la un moment dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.