Gift of Beauty – Revistă dedicată copiilor fashion – Aprilie-Mai-Iunie 2018

Recunosc, a trecut ceva timp de când am pus ultima dată mâna pe o revistă. Nu mă întrebați de ce, cred că, pur și simplu, cărțile au înlocuit pentru mine totul, iar revistele au rămas pe un loc nu secund, ci mult inferior. Dar, când Petra Boantă, copyrighter al revistei Gift of Beauty mi-a propus să citesc revista, chiar m-am bucurat. Mi-a dat, astfel, ocazia să descopăr o revistă care promovează frumusețea copiilor și vine în ajutorul părinților, cu diverse articole de parenting.

Numărul dedicat lunilor aprilie, mai și iunie 2018 vine cu știri din lumea modei, un interviu cu o mămică a unei fetițe care a participat la concursul Miss Internațional, trenduri pentru vara 2018, un articol de parenting și un top 30 al celor mai frumoși copii din România.

Cea mai frumoasă prințesă e orădeancă

Primul articol din revistă este intitulat „Cea mai frumoasă prințesă e orădeancă” și ne vorbește despre Negruț Carla, un model care la doar 9 ani, a câștigat titlul de „Best princess of the World”. Carla a participat la concursul care a avut loc în Batumi, Georgia, în perioada 11-17 aprilie și la care au fost 25 de concurenți din diferite țări. În cadrul articolului, Carla povestește despre experiența pe care a trăit-o și emoțiile pe care le-a simțit la aflarea veștii că este câștigătoarea titlului de „Best princess of the World”. În continuarea articolului, revista ne oferă și un interviu cu micuța câștigătoare. Sincer, am rămas profund impresionată de cuvintele Carlei, de experiența prin care a trecut și de maturitatea de care dă dovadă în răspunsurile ei.

News

În continuare, revista vine cu două noutăți din lumea modei, oferind detalii despre „World Kids Fashion Week” și „World Rising Stars Romania”. „World Kids Fashion Week” este un eveniment de modă pentru copii, care a avut loc la Budapesta, în perioada 21-25 iunie 2018. În ceea ce privește „World Rising Stars Romania”, acesta este „a 6-a licență internațională de modelling și talente”. Evenimentul a avut loc în 20 mai 2018, la Cinema Europa.

Învățați copiii să știe să piardă

Și iată că am ajuns și la partea mea preferată din această revistă: articolul de parenting. Articolul, intitulat „Învățați copiii să știe să piardă”, este scris de Petra Boantă, copyrighter. Articolul ne învață cum să ne susținem copiii, chiar și atunci când nu reușesc să facă ceea ce și-au propus. Fiind într-o revistă de fashion, articolul se raportează la exemple din acest domeniu, dar sfaturile pot, la fel de bine, să fie aplicate și în viața de zi cu zi. Am găsit acest articol ca fiind unul deosebit de util pentru fiecare părinte. Sunt și eu mamă, și știu că uneori, sub presiunea stresului și al nervilor de peste zi, ești tentat să faci o tragedie dintr-un mic eșec. Tocmai de aceea, acest articol mi-a arătat cum să gestionez situațiile delicate, pentru a o ajuta pe fiica mea să se bucure de fiecare pas pe care îl face, neluând în considerare eșecurile. Totuși, m-am bucurat citind articolul, pentru că, trebuie să recunosc, m-am regăsit în unele aspecte pozitive, nu doar în cele negative. Un citat care mi-a plăcut foarte mult în acest articol sună așa: „Copilul ai cărui părinți sunt mândri de el, nu va cunoaște de fapt niciodată înfrângerea, ci va munci tot mai mult și cu mai mare drag.”.

Mama mea eroul meu

Oarecum în ton cu articolul de parenting, revista ne oferă în continuare un interviu cu o mămică a unei fetițe-model, care a participat la concursul Miss Internațional. Doamna Pantiș Daniela povestește cititorilor despre experiența acestui concurs, o experiență pe care a trăit-o alături de fiica ei, Vanesa.

Interviu

Un alt interviu o are în prim-plan pe Jasmina Constantinescu, un model în vârstă de 10 ani, care a câștigat concursul Grand Prix World Rising Stars Romania 2018. Jasmina povestește puțin despre ea, despre experiența din cadrul concursului și despre ce înseamnă viața de model, pentru un copil de vârsta ei.

Rubrică de stil

La rubrica de stil, câteva tinere modele oferă inspirație pentru îmbinarea diverselor piese vestimentare. Pe parcursul a câteva pagini, sunt prezentate cinci modele diferite de îmbrăcăminte potrivită pentru acest sezon.

39557977_260119231276519_7478473007996862464_n

Top 30 cei mai frumoși copii din România

În ultima parte a revistei, aveți ocazia să vedeți câțiva dintre cei mai frumoși copii din România, într-o ordine aleatorie.

Anunț-surpriză

Înainte de a încheia acest review, vă dau o veste: revista Gift of Beauty este în căutarea celor mai frumoși 50 de copii din România, care să apară în următorul număr al revistei. Așadar, dacă vă doriți să vă înscrieți copilul la casting pentru acest top 50, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un email la adresa petra.biianca@yahoo.com până pe 31 august. Emailul trebuie să conțină:

  • O fotografie a copilului, rezoluție mare, tip portret, verticală
  • Numele fotografului
  • Numele, prenumele, vârsta și orașul copilului (limita de vârstă este 3-14 ani)
  • Număr de telefon

Astfel, copilul va avea șansa de a apărea în numărul 3 al revistei Gift of Beauty. Detalii găsiți aici.

Mulțumesc, Petra, pentru ocazia de a citi/răsfoi această minunată revistă! Felicitări și mult succes!

Dacă vă doriți revista Gift of Beauty, o puteți comanda luând legătura cu pagina GiftofBeauty Revista copiilor fashion.

0 thoughts on “Gift of Beauty – Revistă dedicată copiilor fashion – Aprilie-Mai-Iunie 2018

  1. Pare o revistă interesantă. Și eu am pierdut plăcerea citirii unei reviste, nu știu de ce…. Felicitări pentru prezentarea minunată! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.