Linda Howard – „Inima de foc” – fragment

Adriana Ivan, de la Prefață de carte, împărtășește cu noi fragmentul erotic preferat. Acesta face parte din cartea „Inima de foc” de Linda Howard.

 

„Jillian începu să tremure. Ben simți mișcarea ușoară și se întoarse ca să o ia în brațe și s-o susțină cît timp ea se lupta cu reacția de șoc. Căldura lui vitală era reconfortantă, iar tînăra încercă să ajungă și mai aproape.

Îi simți atingerea pe păr. Îi dădea șuvițele la o parte de pe obraz. După aceea gura lui o acoperi pe a ei, iar ea se întoarse mai mult spre Ben. Îi accepta sărutul și dominația lentă a limbii care-i străpunse bariera buzelor. Începu să respire mai adînc și o langoare grea i se strecură în corp. După tot ce trăiseră în acea zi, îl dorea și avea nevoie de el. o traversă un fior de înțelegere: se terminase lupta, era momentul. Ben ridică buzele și ea îl simți aplecîndu-se deasupra sa în întuneric.

‒ Nu-mi vine să cred că m-ai ținut departe atîta vreme, spuse pe un ton gutural, scăzut. Primește-mă în trupul tău, iubito. Acum.

Tonul lui nu era deloc rugător, doar hotărît, masculin. Mîinile sale puternice îi atinseră trupul, îi scoaseră pantalonii, desfăcînd nasturi și fermoare, și trăgînd în jos, pe șolduri și coapse, apoi de tot, peste tălpi. Îi trase și lenjeria intimă în același timp, lăsînd-o goală de la brîu în jos, tremurînd. Jillian  îl simți dezbrăcîndu-și propriile haine și închise ochii, de parcă așa ar fi putut să oprească timpul și să aibă ocazia să se gîndească.

Ben se mișca prea repede, atît de hotărît, iar ea nu reușea să protesteze, să se opună, nu găsea nici un motiv pentru care să facă asta. de ce să-i încetinească mișcările? Avu din nou acel sentiment de așteptare, de parcă momentul s-ar fi apropiat de multă vreme, iar acum era, în sfîrșit, aici. Era inevitabil să se întîmple ce se întîmpla. Îl iubea și o vreme crezuse că era mort. Toată competiția dintre ei părea neimportantă în acel moment. Spusese despre ea că era femeia lui, iar ea era întinsă acolo, în întuneric, simțind că venise clipa să accepte.

Ben îi desfăcu picioarele și se așeză între ele, deasupra ei. Ea îi apucă brațele puternice cu palmele, înfigîndu-i unghiile în piele. Simți cum el se sprijină pe o singură mînă în timp ce cu cealaltă își ghidă penisul spre ea. Prima atingere încinsă o făcu să tresară, iar el murmură:

‒ Ușor, iubita mea.

Jillian încercă să se relaxeze, dar, cumva, aceea nu părea a fi o opțiune. Nu avea timp să se pregătească, nu existase nici un preludiu, ci doar actul în sine. Ben o pătrunse lent, cu forță, împingîndu-și penisul mare pînă la bază. Ea se mișcă puțin sub el, fiindcă își simțea interiorul prea întins, aproape de durere, tremurînd și încercînd să se adapteze la trupul lui.

‒ Șșt, o alină el, și abia atunci ea își dădu seama că scotea mici sunete subțiri.

Ben îi scoase bluza și își lăsă greutatea deasupra ei, iar cîrlionții aspri de pe pieptul lui îi atinseră sînii sensibili. Jillian îl cuprinse pe după umeri și-l strînse cu disperare.

El se retrase puțin, apoi se mișcă din nou în ea, testîndu-i îngustimea și cutremurîndu-se de plăcere. Era atît de aprins încît se simțea gata să atingă orgasmul chiar în acel moment, idee tulburătoare pentru un bărbat obișnuit să facă actul sexual să dureze cel puțin o oră. Testiculele îi erau ridicate, aproape de corp, semnalîndu-i apropierea orgasmului. Lucrurile mergeau prea repede, iar el nu voia ca ele să se termine. O avea în sfîrșit goală, cu brațele pe umerii lui, ținîndu-l de parcă n-ar fi vrut să-i mai dea drumul niciodată, cu trupul ferm și subțire primindu-l bucuros. Nu voia să se termine niciodată.

Dar plăcerea irezistibilă îl chemă, iar trupul lui, atît de multă vreme refuzat, nu acceptă să mai aștepte. Ben începu să se miște repede, gemînd în timp ce făcea dragoste cu ea, simțindu-i sexul umezindu-se, devenind elastic, în timp ce Jillian îl strîngea în brațe. Își ridică picioarele ei subțiri în jurul taliei lui, iar el pierdu controlul. Orgasmul îl lovi ca o locomotivă. Se mișcă în ea din ce în ce mai repede, eliberîndu-se violent și gemînd adînc.”

0 thoughts on “Linda Howard – „Inima de foc” – fragment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.