Fragment „Alt cuvânt pentru dor” – Georgiana Vâju

— Sunt captivă aici sub tine, căzută în cel mai profund abandon pe care l-am trăit vreodată, moale ca o cârpă, și tu vrei să mai și verbalizez ce-mi doresc acum? Iv! E prea mult pentru prima dată când…crede-mă!

Mă întreb, cât o să o mai țină așa? Nu că mi-ar displăcea total, dar… dar!

— Îhm… vreau să-mi spui, pentru că dacă nu-mi spui habar nu ai ce tortură te așteaptă aici cu mine, în patul ăsta.

Chiar că habar nu am, dar aștept cu nerăbdare să înceapă acea tortură.

Mi-a şoptit asta direct în ureche și un nou val de căldură mi-a cuprins tot corpul când i-am adulmecat din nou aroma masculină atât de potrivită lui, după care tânjeam. Respirația lui caldă pe pielea sensibilă din spatele urechii și de pe gât mi-a săgetat corpul cu mii de senzații noi, delicios de plăcute. A cedat rugăminților mele mute și a început să mă sărute tandru și delicat pe linia bărbiei, apoi în jos, pe gât. Am gemut de plăcere sub primul impact al buzelor lui cu pielea mea fremătândă. Și el a gemut, în sincron cu mine. Asta mi-a plăcut mult de tot și a avut darul de a mă mai detensiona. Faptul că își lasă sentimentele și trăirile să-mi fie cunoscute, că nu încercă să ascundă asta de teama penibilului, este o dovadă de iubire și de abandon în fața simțurilor. Am observat că bărbații tind să ascundă asta, ceea ce nu-mi pare tocmai corect. Iv nu ascundea, o lăsa să treacă dincolo de el, mi-o transmitea, ca să o aud și să o simt împreună cu el.

A insistat blând cu sărutările coborând pe gât până la claviculă, după care şi-a lăsat capul să se odihnească câteva clipe în acea scobitură. A gemut din nou de plăcere, apoi a înaintat încet spre decolteu. A descheiat cu dinții primul nasture al rochiei sărutându-mi agonizant de încet pielea care a rămas descoperită privirilor lui. Pieptul mi se ridica și cobora în ritmul respirației mele alerte, iar pulsul mi se accelerase alarmant de tare făcându-mă să simt pocnituri în urechi. Al doilea nasture  al rochiei a ajuns tot în gura lui și a procedat identic ca și cu primul, deschizându-l și apoi lipindu-și buzele de pielea mea.

Dumnezeule!

Am gemut din nou de plăcere. Și el a gemut imediat după mine, ca un răspuns la sunetul meu. A rămas câteva clipe cu buzele lipite de pielea sânului stâng și cu mâna dreaptă a început să-l strângă ușor pe cel drept. Şoldurile mi s-au înălțat involuntar spre el, împingând și căutând întăritura din pantalonii lui. A zâmbit la gestul meu. Nu i-am văzut buzele arcuite, dar le-am simțit mișcarea fină pe pielea sânul meu și ca răspuns s-a împins și el în mine, făcându-mă să-i simt excitația. M-am rușinat că am fost atât de transparentă și că dorința mea era atât de puternică încât nu puteam să-mi stăpânesc pornirile corpul. Cuprinsă de o jenă delicioasă mi-am întors privirea într-o parte căutând moliciunea pernei ca să mă ascund  din nou de ochii lui amuzați.

La naiba! O să mă omoare cu asta, cu felul lui de a mă iubi. Dar începe să-mi placă tactica pe care o folosește.

Era o formă nouă de pasiune cu care nu mă mai delectase până atunci. Asta îmi făcea imaginația să înflorească pentru momentele ce aveau să urmeze în acea noapte. Mi-am înfipt mâinile în părul lui – care între timp mai crescuse puțin și-i încadra frumos chipul – și m-am abandonat senzațiilor care nu încetau să mă răscolească și să mă ademenească. M-am lăsat pentru prima dată cu el pradă sentimentelor năucitoare. Și era divin! Contactul mâinilor mele cu fața și cu părul lui mi-au mai scos un nou rând de gemete. Fiecare geamăt al meu Iv părea să-l absoarbă, să-l înghită și să-l înlocuiască cu altul ieșit din el. Și îmi smulgea mereu altul, și altul și altul… răspunzându-mi prompt la fiecare.

N-am mai rezistat torturii. I-am dezlipit buzele de pe sânul meu și i-am ridicat capul spre gura mea. L-am sărutat cu o pasiune de care nu m-aş fi crezut niciodată capabilă. I-am invadat gura cu limba și i-am cercetat dornică și lacomă fiecare milimetru din interior, fără a scăpa niciun amănunt. Nici el nu s-a lăsat mai prejos și a făcut același lucru cu gura mea. Visasem sărutul ăsta, mi-l imaginasem în fel și chip însă senzația de care eram stăpânită  îmi întrecea  detașat orice imaginație. Când ne-am dezlipit buzele eram atât de răvășită încât privirea îmi era în ceață. Abia îl mai distingeam pe bărbatul din brațele mele. Dar îl simțeam acolo, lângă mine, dornic și fierbinte. Îl simțeam deja ca fiind cu totul al meu.

0 thoughts on “Fragment „Alt cuvânt pentru dor” – Georgiana Vâju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.