Noul meu logo de la Thecon – „Campania de susținere a bloggerilor”

Ca blogger, mi-am dorit să am un logo care să mă reprezinte, să cuprindă esențialul personalității și pasiunii mele. Dar cred că și voi cunoașteți acest sentiment, dacă dețineți un blog. Deși mi-a plăcut vechiul meu logo, m-am bucurat când am aflat despre campania de susținere a bloggerilor.

Am intrat astfel pe site-ul lor, unde este foarte ușor, în calitate de blogger, să te înscrii în campanie. Imediat, am primit un mail de confirmare, în care eram anunțată că au înregistrat cererea mea și că vor reveni cu un răspuns. Am așteptat puțin, până când au verificat blogul meu și mi-au sugerat ce pot face pentru a-l îmbunătăți.

thecon 2.png

Printre serviciile pe care le oferă cei de la Thecon bloggerilor, se numără design grafic, web development și optimizare SEO. De asemenea, sunt deschiși la discuții legate de problemele pe care bloggerii le întâmpină în ceea ce privește blogul lor. Întrucât momentan nu îmi doresc să schimb platforma blogului meu, am ales doar schimbarea logo-ului.

Experiența mea cu ei a fost cât se poate de plăcută. Au ținut cont de cerințele mele și de preferințele pe care le am și au reușit să mă surprindă într-un mod plăcut. Rezultatul în ceea ce privește noul meu logo este pe măsura așteptărilor. Iar bucuria mea este nemărginită, pentru că beneficiez de un logo profesional, special creat pentru blogul meu, fără să plătesc pentru acest serviciu.

Înainte de a mă înscrie în campania lor, am citit puțin despre aceasta, și astfel, am descoperit că Thecon nu numai că realizează logo-uri pentru bloggeri, conform cerințelor, ci se ocupă și de creare site, pentru cei interesați.

Voi ce părere aveți, vă place? Dacă da, atunci puteți să vă înscrieți și voi în campania de susținere a bloggerilor, de la Thecon.

Mulțumesc Thecon!

Mulțumesc, Natașa Alina Culea, de pe blogul tău am aflat despre campanie!

Puteți afla impresiile celor care au colaborat cu Thecon accesând #TheconSustineBloggerii pe Facebook și Twitter.

20 thoughts on “Noul meu logo de la Thecon – „Campania de susținere a bloggerilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.