„Triplu H” – Corina Cîndea (Volumul 2)

Al doilea volum „Triplu H” de Corina Cîndea este la fel de frumos ca și primul. Amuzant, romantic, erotic și absolut delicios. Dacă nu ați citit încă primul volum, vă sfătuiesc să o faceți, înainte de a citi recenzia, deoarece nu am cum să povestesc această carte, fără a strica puțin din surpriza primului volum.

Dacă în primul volum urmărim cele trei cupluri, Hayden-Kim, Heaton-Sam și Holden-Marlene, de data aceasta, a venit rândul noii generații să fie în centrul atenției. Desigur, nu vor lipsi nici cele trei cupluri pe care le-am îndrăgit în primul volum, părinții lui Hayden și Kim, Steve, și alte personaje pe care le-am cunoscut. De data aceasta, acțiunea începe cu copiii celor trei cupluri, fiecare trecuți de vârsta de 20 de ani.

„Or fi ciudați, or fi nebuni, dar n-am văzut familie mai unită decât ei.”

A doua generație de Triplu H

Hayden și Kim au doi gemeni și o fată: Hunter, Hudson și Hailey; Heaton și Sam au doi băieți: Scott și Stuart; iar Holden și Marlene au tot doi băieți: Michael și Matt. Fiind singura fată din familie, Hailey are parte de toată atenția din jur, astfel că cei șase băieți o protejează și nu lasă nici un băiat să se apropie de ea. Din cauza protecției lor exagerate, Hailey are o singură prietenă – Aria.

„Am parte de o viață extrem de palpitantă dacă ar fi să mă iau după spusele invidioase ale prietenelor băieților și, într-un fel, au dreptate. Am fost și sunt invitată la cele mai tari petreceri din Houston, mă învârt în cercuri la care altele visează o viață întreagă dar… sunt doar un spectator!

Acțiunea începe în LA, unde cei opt își petrec ultimele zile de vacanță, la casa bunicii Joanne. Steve are un club, iar cei opt se relaxează acolo, înainte de plecarea la Houston. În timp ce se relaxează pe șezlonguri, atenția lui Hailey îi este atrasă de un băiat aflat pe partea cealaltă a piscinei. Deși au privirile ascunse după ochelarii de soare, cei doi par să se analizeze cu atenție, reciproc. După câteva minute, cei doi au o „întâlnire” bruscă și ajung împreună în piscină. În acest moment, liniștea tuturor este dată peste cap.

„Odată întinsă în pat, îndrăznesc să-mi las gândurile să fugă la Cameron. Deși nu am recunoscut până acum nici față de mine însumi, mi-e dor de el. cum poate să-mi fie dor de cineva pe care l-am văzut doar de trei ori?!? E drept că toate trei întâlnirile au fost memorabile, pentru mine cel puțin, dar totul se petrece mult prea repede și asta mă sperie. Dar mi-am dorit o viață normală, o viață în care să am libertatea să aleg, fără îngrădirile impuse de băieți. Acum o am, în sfârșit, mai rămâne doar să aleg ceea ce doresc.”

Hailey și Cameron

Deși nu se cunosc, viața le pregătește o surpriză de proporții atât lui Hailey, cât și băiatului de la piscină – Cameron. Cei doi se întâlnesc într-un mod total neașteptat, chiar la căminul din Houston. De aici, între cei doi se leagă o frumoasă și intensă poveste de dragoste. Desigur, frații și verii lui Hailey nu sunt deloc mulțumiți de noua relație, însă Cameron nu pare să se lase speriat de amenințările lor. Un alt cuplu se formează la scurt timp, între Hunter și Aria.

Așa cum ne-am obișnuit din primul volum, vom lua parte la o serie de replici savuroase, care nu au cum să nu stârnească râsul. Deși în prim-plan îi avem pe Hailey și Cameron, nu lipsesc din poveste nici frații și verii ei, astfel că vedem cum, treptat, fiecare dintre băieți își găsește perechea. Acțiunea este presărată cu replici pline de umor, cu multă iubire, gelozie și erotism.

Să nu te mai prind că intri în vreun club din ăla! îmi spune aproape speriat în timp ce îmi mângâie obrazul cu un deget. Îți promit că dansez eu pentru tine de câte ori vrei și cum vrei! Îmbrăcat sau dezbrăcat, pe masă sau sub ea, la naiba, construiesc și o scenă în mijlocul sufrageriei, dar promite-mi că…”

Triplu H – o lectură plăcută și relaxantă

În stilul caracteristic celor din familia Morgan, Hailey și cei șase băieți nu par să stea prea mult pe gânduri atunci când vine vorba despre dragoste și întemeierea unei familii. Așa cum ne-am obișnuit, vom avea parte și de situații neprevăzute, de suspans și emoții de tot felul.

„Fetele o privesc înțelegătoare, dar noi toți părem confuzi. Oricum logica fetelor ni se pare extrem de întortocheată uneori, dar logica unei gravide chiar nu o înțelegem!”

„E doar ora șase dimineața, în ziua de Crăciun, iar noi ne batem cu zăpadă! Nimic normal nu se petrece în familia asta, dar n-aș schimba nimic!”

Vă recomand cu drag cartea „Triplu H”, care oferă cititorului o lectură plăcută, relaxantă și amuzantă. Sunt sigură că nu veți regreta timpul petrecut citind această carte!

Volumul al doilea „Triplu H” de Corina Cîndea poate fi cumpărat de pe site-ul Editurii Hathor.

Tot pe site, puteți găsi pachetul „Triplu H”.

0 thoughts on “„Triplu H” – Corina Cîndea (Volumul 2)

  1. Multumesc frumos pentru recenzie, Eva! Ma bucur ca ti-a placut la fel de mult si volumul 2. <3 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.