„Triplu H” – Corina Cîndea (Vol. I)

Primul volum din seria „Triplu H” de Corina Cîndea este o carte care m-a surprins în mod plăcut. O lectură ușoară și relaxantă, o carte care se citește mult mai repede decât m-am așteptat. În opinia mea, cartea este o combinație reușită între Young Adult, Romance și Erotica. Replicile savuroase ale personajelor constituie deliciul acestei cărți.

„Dacă tot te dezbraci, măcar fă-o cu stil! îi șoptesc, apoi mă dau un pas înapoi, cu mîinile în sân și mușcându-mi buza. Fă-mi un streaptease și, dacă îmi place, vin la culcare! Dacă nu, dormi singur și în noaptea asta!”

Triplu H – povestea a trei cupluri

Povestea are în vizor trei cupluri, băieții din cele trei cupluri fiind frați. Triplu H este chiar trioul format din cei trei frați, ale căror nume încep cu litera H: Hayden, Heaton și Holden.

La început, o cunoaștem pe Kim Larsen, o fată bogată din Los Angeles, care s-a săturat să fie cunoscută pentru banii ei și pentru familia din care provine. Astfel, decide să urmeze facultatea în Houston, departe de cunoscuți, astfel încât să poată să fie așa cum își dorește: simplă și cât mai naturală. Deși are un iubit în LA, pe Mike, ea decide să plece cât mai departe de tot și să lase în urmă familia, prietenii, iubitul și reputația ei.

„Îmi doresc un nou început, să pornesc de la zero. Să reușesc în viață pe propriile mele puteri și picioare. Să îmi fac prieteni adevărați care să mă accepte așa cum sunt. Să stau la cămin, alături de oameni normali și cărora nu le servește valetul micul dejun.”

Hayden, Heaton și Holden

Ajunsă în Houston, o cunoaște pe colega ei de cameră, Samantha. La scurt timp după ce ajunge la căminul unde va sta pe timpul facultății, Kim are parte de o surpriză: întâlnește trei băieți aproape identici, cu corpuri care atrag toate privirile și cu ochi superbi, care parcă o vrăjesc. Află de la Sam că băieții sunt renumiții frați Morgan: Hayden, Heaton și Holden.

Prima întâlnire cu fiecare dintre cei trei frați este inedită, ei având un efect neașteptat asupra lui Kim. Însă cel care îi provoacă senzațiile cele mai puternice este Hayden, cel mai mare dintre frați. Însă întâlnirea dintre ei este departe de a fi una normală. Prima lor interacțiune adevărată se termină cu o ceartă.

Nu știi cu cine te pui, păpușă!

Până aici! Nimeni nu mă face pe mine păpușă! Întotdeauna am urât să mi se spună așa! Plus faptul că se fălește cu cine este el, lucru pe care îl detest la fel de mult! Îmi dau drumul bagajelor și îmi smucesc brațul din mâna lui, apoi îmi pun mâinile în șold.

Hm! Oare cu cine? întreb zâmbind, apoi privindu-l ironic de jos și până sus, în ciuda înălțimii, cu buzele țuguiate. Credeam că sunt în sud, în renumitul Texas, unde bărbații sunt galanți. Se pare însă că am dat de trei văcari tâmpiți, cu minte de copii de grădiniță și care au schimbat caii obișnuiți cu un alt căluț! fac referire la semnul de la Ferrari.”

Hayden și Kim

Din acest moment, Hayden pare să fie tot timpul în preajma lui Kim. Deși este atrasă de el, Kim încearcă să îl evite, datorită reputației pe care o au cei trei frați, dar în special Hayden, și anume aceea de crai. Chiar Sam îi spune că sunt renumiți pentru aventurile lor și nu sunt capabili de o relație serioasă. Dar să fie oare așa, sau întâlnirea cu Kim are să îi schimbe pe toți trei?

„Fir-ar să fie! La naiba și la dracu’! asta nu se poate întâmpla! Și nu o să las să se întâmple! Nu cu un tip care e cunoscut ca fiind un afemeiat!”

Deși toți trei frații simt o oarecare atracție pentru Kim, în cele din urmă, alegerea îi aparține ei. Astfel, mult mai repede decât s-a așteptat chiar și ea, Kim și Hayden încep să formeze un cuplu. Felul în care se comportă Hayden, grija pe care i-o poartă și posesivitatea pe care o manifestă în ceea ce o privește dovedește că ea nu este o simplă aventură pentru el. În ciuda relației dintre ei, Kim rămâne pentru multă vreme o enigmă pentru Hayden, ea refuzând să își arate adevărata identitate.

Kim nu schimbă doar viața lui Hayden, ci și pe a fraților lui, întrucât îi ajută să formeze cupluri cu fetele pe care le plăceau în secret. Astfel, Heaton formează un cuplu cu Sam, iar Holden cu Marlene, colega lor.

„Dacă cineva mi-ar fi descris imaginea asta acum un an, aș fi râs cu lacrimi și i-aș fi dat un premiu pentru imaginație! Și ce mult aș fi greșit! Stăm toți trei cu câte o bere în mână din care mai luăm rar câte o gură și nu ne putem lua ochii de pe ele! Dar n-aș schimba nimic și sunt sigur că nici cei doi de lângă mine!”

Triplu H – o poveste romantică și amuzantă

Luăm parte la o serie de întâmplări, unele amuzante, altele romantice, iar altele încărcate de suspans. Urmărim evoluția celor trei relații, încă înainte de a forma cupluri. Descoperim cum datorită lui Kim, cei trei frați devin mai serioși, îndrăgostiți și capabili de orice pentru a-și vedea iubitele fericite.

Nu o să vă mai dau mai multe detalii, întrucât trebuie să descoperiți singuri cum evoluează relațiile celor trei cupluri. Vă spun doar că veți avea parte de romantism din plin, de amuzament, în special datorită replicilor dintre ei și a farselor pe care și le fac, precum și de emoții puternice, când veți aștepta să vedeți ce urmează să se întâmple cu ei.

Cartea Triplu H, vol. I, de Corina Cîndea poate fi achiziționată de pe site-ul Editurii Hathor.

De asemenea, tot pe site, puteți găsi pachetul Triplu H.

0 thoughts on “„Triplu H” – Corina Cîndea (Vol. I)

  1. Am auzit numai si numai de bine despre aceasta carte, mai ales faptul ca este scrisa cu mult umor, ceea ce mie imi place mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.