Bucurii de la Editura All

P2280520.JPG

Bucurii de la Editura All

 

Ziua de azi a venit cu o mare bucurie pentru mine. Se știe că iubesc mult cărțile și că mi-am întemeiat blogul pentru a avea un loc al meu, în care să pot să îmi exprim liber impresiile pe care le am despre cărțile pe care le citesc. Însă ceea ce nu am avut în vedere în momentul în care mi-am creat acest blog, a fost că voi reuși să inspir încredere unor persoane care lucrează zi de zi printre cărți.

Dar iată că, după doar câteva luni de la înființarea blogului, Editura All a fost de acord să îmi ofere încrederea lor, și să îmi trimită două dintre minunatele cărți publicate la această Editură, pentru a le citi și a-mi împărtăși cu voi părerea despre ele.

Astfel, astăzi a ajuns la mine un minunat colet, care conținea două cărți, a căror titlu și descriere mă intrigă și mă determină să îmi doresc să aflu mai mult despre conținutul lor. Pe această cale, doresc să mulțumesc Editurii All pentru încrederea pe care mi-au acordat-o, și sper din tot sufletul să reușesc să mă ridic la nivelul așteptărilor. În același timp, promit să revin cu impresiile cele mai sincere despre cele două cărți pe care mi le-au oferit.

În continuare, vă voi prezenta descrierea acestora, așa cum apare pe coperta a patra.

Julián Sánchez – „Glasul morților”

Inspectorul de poliție David Ossa se confruntă cu un caz dificil, în care nimic nu este ceea ce pare: pe Las Ramblas, în inima faimosului Barrio Gótico din Barcelona, au avut loc un asasinat multiplu și o sinucidere a căror cruzime i-a îngrozit chiar și pe polițiști. Ancheta îl conduce la un caz similar din 1969, rămas nerezolvat, dar superiorii săi îl presează să închidă dosarul. Hotărât să rezolve misterul, inspectorul Ossa va afla un secret teribil și va înfrunta forțe întunecate, cu riscul de a-și pierde mințile și chiar viața.

 P2280518.JPG

Tom Egeland – „Evanghelia după Lucifer”

În 1970, Silvana, fiica lui Giovanni Nobile, profesor de teologie la Vatican, este răpită din ordinul unei secte religioase și încuiată într-un sicriu. Dacă Nobile nu le predă un pergament vechi de mii de ani, numit Manuscrisul lui Lucifer, răpitorii amenință că o vor lăsa pe Silvana în coșciug până la moarte. Patruzeci de ani mai târziu, arheologul Bjørn Beltø descoperă ceea ce pare să fie un fragment din misteriosul manuscris și se trezește din nou ținta unor atacuri inexplicabile. Singura cale de a scăpa de urmăritori este să dezlege taina manuscrisului și să aducă la lumină un secret uluitor, păzit cu strășnicie de mai bine de patru milenii.

P2280517.JPG

Mulțumesc, Editura All pentru aceste cărți!

0 thoughts on “Bucurii de la Editura All

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.