Oficial am devenit recenzor pentru Editura Quantum Publishers

Oficial am devenit recenzor pentru Editura Quantum Publishers

 
16003228_560325790843592_4980520470105643541_n

Mare bucurie, mare! Poate mulți dintre voi știu despre concursul pe care Editura Quantum Publishers l-a organizat, în cautarea recenzorilor de cinci stele. Când am văzut postarea, am decis să îmi încerc și eu norocul, astfel că am trimis un email pentru concurs. Și, surpriză! Am fost și eu selectată pentru a deveni recenzor de 5 stele pentru Editura Quantum Publishers!

Pentru mine, a fost o bucurie nespusă, iar astăzi am primit primul set de cărți pentru recenzii. Sper din suflet să reușesc să mă ridic la nivelul așteptărilor!

În curând, voi reveni cu impresii despre cărțile pe care le-am primit, și pe care le puteți vedea mai jos. Mulțumesc Editurii Quantum Publishers pentru oportunitatea de a citi aceste cărți și de a-mi spune părerea despre ele!

P2220500.JPG

0 thoughts on “Oficial am devenit recenzor pentru Editura Quantum Publishers

  1. Buna,
    Si eu am devenit recenzor la editura, insa am vazut ca au destul de putine carti. Poate pe viitor vor reusi sa isi extinda portofoliul.
    In rest, abia astept sa imi vina si mie cartile

      1. Momentan le-am zis sa imi trimita orice. Si de data viitoare aleg eu. Intr-adevar pun accentul pe calitate, insa ma gandeam ca Eric emanuel schmitt sau oscar wilde sunt scriitori de calitate. Oricum o sa apreciez si cartile care imi vor veni. Mersi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.